Plaatsingswedstrijden


1e plaatsingswedstrijd wedstrijdgroep 2
In Nieuwehorne kwamen Dagmar en Tara vandaag in actie. Na maanden oefenen mochten ze hun ingestudeerde oefeningen aan de jury laten zien. En wat deden ze het goed!
Deze jonge dametjes begonnen met zenuwen aan de brug. Eerst Dagmar, ze liet goed zien wat ze geleerd had. Daarna was Tara aan de beurt. De borstwaartsom was al een paar trainingen foetsie en ook bij het inturnen wou hij niet lukken. Maar Tadaa tijdens de wedstrijd lukte hij toch weer
Op naar de balk, dit was heel belangrijk voor de guppies want als ze niet vielen zouden ze een lolly krijgen. En zoals ze zelf zeiden, nummer 1 2 of 3 was niet belangrijk, die lolly daar gingen ze voor. En wat turnden ze prachtig! Mooie zweefstanden en prachtige streksprongen. Maar bovenal geen vallen dus die lolly was binnen.
Op de langemat werden de oefeningen netjes en beheerst uitgevoerd. Hoppa alleen nog even springen. Ook dit ging boven verwachting goed.
De meiden konden niet wachten tot iedereen klaar was, want dan kregen ze die wel verdiende lolly. Dametjes wat zijn we trots op jullie! En beide dik in de 54 punten gescoord. Dagmar werd knap 6e, Tara behaalde de 10e plaats. Goed gedaan! Nu hard werken een strakke teentjes en dan in maart nog een keer.