Brons voor Fenna Russchen

Zaterdag 19 januari kwamen de meisjes van niveau 9 en 10 in actie. Else Talsma (pupil 1 niveau 10), Nynke Boonstra (pupil 2 niveau 10), Berber Akker (pupil 1 niveau 9), Eke Berga (pupil 2 niveau 9) en tot slot Daniëlle Stoker en Fenna Russchen (beide jeugd 2 niveau 9).

Else en Eke beten in alle vroegte het spits af. Else en Eke beten in alle vroegte het spits af. Zij turnden een nette en stabiele wedstrijd met toch wat schoonheidsfoutjes. Helaas werd door beide ook een element vergeten. Dit zorgde voor veel aftrek jammer genoeg.. Else werd 19e en Eke 24e. Beide meiden gaan zeker voor de revanche bij de volgende wedstrijd.
Berber, Daniëlle en Fenna turnden in wedstrijd 3. Zij turnden alle drie heel netjes, maar op balk beginnen blijft niet fijn met al die zenuwen. Op vloer turnden de meisjes heel strak wat voor Fenna en Berber een 1e plaats opleverde. Bij de prijsuitreiking was de vreugde groot toen bleek dat Fenna op het podium werd geroepen, ze had een bronzen medaille!!! Daniëlle werd knap 5e en Berber keurig 7e.
Nynke kwam in de laatste wedstrijd in actie. Nog altijd last van haar knie en met aangepaste oefeningen ging ze ervoor. Nynke turnde heel stabiel en op vloer werd ze 2e. Helaas 2 vallen van de balk. Nynke werd in totaal 7de.