FK groep 5

Afgelopen zaterdag turnden Felicia, Nynke (beide senior E), Tineke, Celina (beide junior F) en Berber (senior F) hun FK in Dokkum.
Het was een dag met een lach, een traan en frustratie maar ook onze dance moves kwamen weer naar boven ?
Nynke en Berber hadden een dag niet helemaal. Hierdoor verliep hun wedstrijd niet zoals gepland. Jammer dat dit op een FK gebeurt maar ze behoorden toch echt tot de besten in hun categorie.
Felicia turnde strak en stabiel maar liet op brug teveel punten liggen voor eremetaal. Zij werd knap 5e met een mooie 2e score op vloer.
Tineke had een wedstrijd met ups en downs. Vooral haar vloer ging niet helemaal lekker, bij balk werd iets afgekeurd tot ieders verbazing en grote frustratie want je kan er niks meer aan doen. Tineke werd 10e met een mooie 1e score op sprong.
Celina turnde prachtig en stabiel. Ze turnde zelfs nieuwe sprong de half in heel uit. Hiervoor kreeg ze mooie punten van de jury. In het eindklassement behaalde Celina een 12e positie.
Al deze dames mogen in juni nog een team wedstrijd turnen (heel gezellig) en natuurlijk de toestelfinales nog. Kortom we trainen nog even lekker verder ?