Hélène FRIES KAMPIOEN!!!

Vandaag reisden we naar Franeker voor het 1e FK.
In ronde 1 turnde Rixt. Op sprong en brug liet ze wat puntjes liggen (iets met zenuwen) maar herstelde zich goed en turnde een perfecte balk oefening waar ze ook de 1e score noteerde, ook haar vloer was super strak. Al haar scores bij elkaar opgeteld waren goed voor een 9e plaats ?
In ronde 2 kwamen Hélène en Esmee in actie. Esmee had niet helemaal haar dag en moest 2 vallen incasseren. Maar oh wat turnde ze netjes waardoor de aftrek heel beperkt bleef en ze knap 10e werd ?
Hélène ging tijdens de plaatsingswedstrijden al met 2x goud naar huis en wist ook vandaag de concurrentie met strak, netjes en beheerst te turnen en goud binnen te slepen. Hiermee is zij FRIES KAMPIOEN ?
Lotte mocht in de 3e ronde laten zien wat ze in huis had. De brug liep niet lekker, maar op balk noteerde ze het 1e cijfer. Ook op vloer en sprong turnde ze prachtig waardoor de 7e positie voor haar was met let op nog geen punt verschil met de nummer 1. Alle turnsters in deze categorie waren dus heel erg aan elkaar gewaagd. ?
Wij kijken tevreden en vol trots terug op deze mooie dag.