FUN dag

FUN dag

Op 23 april deden een aantal leden mee aan de FUN dag in Ureterp. FUN was het zeker met alle opblaas banen, matten en kasten konden alle kinderen zich helemaal uitleven. Maar er moest ook een wedstrijd geturnd worden. Redmer wist allemaal negens te scoren en behaalde hiermee het goud. Ook Nynke, Silke, Rosalie, Marrit, Yorick en Jessica hebben en uiterste best gedaan en kunnen trots zijn op hun behaalde punten.
Ook grote dank aan Gerda Post die voor deze dames en heren haar jurybrevet heeft gehaald zodat er meegedaan kon worden. Want zonder jury geen wedstrijden.

Jury

Na de zomervakantie startten weer de juryopleidingen, voor alle diciplines zijn wij opzoek naar nieuwe juryleden. Lijkt het u nu leuk om deze cursus te volgen en voor de club te willen jureren zodat onze turnsters aan wedstrijden mee kunnen blijven doen, neem dan contact op met het bestuur of leiding.

Jan de Graaf (turnen en springen), Froukje Bootsma (turnen en acro) en Dute Faber (turnen) hebben 10 jaar lang voor LONGA gejureerd en geven nu het stokje door. Ook Joukje de Graaf (acro) heeft een aantal jaren achter de jurytafel gezeten en was al gestopt.
Wij willen Jan, Froukje, Dute en Joukje hartelijk bedanken voor hun inzet, zonder hun konden onze leden niet aan wedstrijden deelnemen.