Verslag ACRO wedstrijden

Onderlinge wedstrijd, 22-12-2018 Augustinusga


GOUD, ZILVER EN BRONS VOOR ACRO TEAMS J

Op zaterdag 22 december organiseerde Set ‘m op een onderlinge wedstrijd. 3 teams van LONGA deden mee onder de vlag van MAAS. Van beide clubs kwam 1 jurylid in actie. Een mooie samenwerking ☺️
In de gymzaal van Augustinusga had de organiserende vereniging een gemoedelijke sfeer gecreëerd met kerstversiering en kerstliedjes.
Voor de deelnemende teams was dit een mooi meet moment.
In de ochtend lieten Indy, Merith en Djoeke hun oefening zien. Zij hebben daarna goed gekeken naar de andere trio’s en weten waar ze nog aan kunnen werken voor de plaatsingswedstrijden. Een mooie bronzen medaille voor hun voor de 4e plaats.
Hierna waren Anouk, Berber en Grytsje aan de beurt. Als er een trein door het dorp liep hadden ze die kunnen halen, maar ze voerden alle elementen keurig uit. Verrassend mochten hun het goud in ontvangst nemen. Een leuke opsteker om het seizoen mee te starten.
In de middag kwam trio Nynke, Manon en Marrit de vloer op. Zij draaide een prima oefening zonder fouten en wisten met een mooie score beslag te leggen op het zilver.
Kortom een geslaagde dag, waarvoor we MAAS bedanken dat we mee mochten doen. En set ‘m op natuurlijk die deze wedstrijd organiseerde.