Sanne & Syger Fries Kampioen

Sanne & Syger Fries Kampioen!

Naast het FK voor de E en D lijn is er een appart FK voor de instap en plus lijn. 2 teams van LONGA streden om de Friese titel. Het duo Anna en Bente hadden vooral veel zin in in deze wedstrijd en geen zenuwen………. of toch wel? Zodra ze de mat op mochten en hun muziek begon kwamen alle kriebels boven hierdoor ging het begin van de oefening niet helemaal zuiver, gelukkig herpakte de dametjes zich snel en bewezen met de rest van hun oefening dat ze bij top hoorden. Met ruim 25 punten werden ze heel knap 5e.
Mixpaar Sanne en Syger kende wat strubbelingen in de laatste voorbereidingen. Soms is het lastig om je nog een keer op te peppen voor een wedstrijd terwijl de rest van de groep geen wedstrijd oefeningen meer hoeft te draaien. Ze lieten dan ook niet hun beste oefening zien, maar hij was goed genoeg voor GOUD en dus mag dit jonge tweetal zichzelf Fries Kampioen noemen.

Lijkt het jou nu ook leuk om te gaan acroën?                                                               Kom dan een keer op maandag (16.00 – 17.30) proef draaien!