2e PW groep 4, 6 april

Hieke mocht in de tweede ronde startten aan haar wedstrijd. Ze turnde strak op vloer, maar liet een nieuwe combinatie zien die helaas niet geteld word, de arabier flikflak karate trap sprong. Snel door naar sprong waar ze met plank! een prachtige overslag liet zien voor de allround score. De brug turnde ze voortreffelijk met de complimenten van de jury, de balk ging netjes en stabiel en zo netjes en stabiel viel ze er jammer genoeg ook 1x af.
Haar scores bij elkaar opgeteld was goed voor een GOUDEN medaille en met het zilver al op zak is ze verzekerd van een FK ticket.

Later op de dag kwamen Chantal en Renate de wedstrijd vloer op.
Renate net terug uit Spanje was toch wel wat moe en ging mede hierdoor enigszins relaxed de wedstrijd in. Ze begon heel goed op vloer zonder grote fouten en ook op sprong liet ze een goeie overslag zien. Brug is altijd een beetje spannend, maar ook deze voerde ze goed uit inclusief een goeie salto af. Bij balk bedacht ze last minute een andere draai te gaan doen. Deze mislukte een beetje jammer genoeg, maar verder turnde ze strak door zonder vallen. Bij de prijsuitreiking was het BRONS voor haar! Of Renate door is naar het FK horen we deze week.

Chantal begon sterk op vloer zonder gekke Chantal dingetjes. Op sprong turnde ze prachtig en ook haar brug oefening ging nagenoeg perfect. Op balk maakte ze het spannend door een wiebel in haar gymnastische verbinding, deze is dan ook helaas niet geteld. Toch bleken haar scores wederom GOUD op te leveren en daarmee heeft ook zij haar FK ticket in de pocket.

Sylvia kon helaas niet deelnemen. Na een ongelukkige landing gisteren tijdens de training moet zij verplicht rust houden en eerst herstellen. Heel veel beterschap!